Βιομαγειρέματα #Valentine's edition 💚
Φτιάξαμε ένα smoothie #fulloflove
Ένα πολύχρωμο, χορταστικό και υγιεινό μεσημεριανό με άρωμα.. μεσογειακό!
Μεσογειακή μακαρονοσαλάτα με #pesto βασιλικού.
Χριστούγεννα σημαίνει..φρέσκα μπισκότα στο τραπέζι για να κερνάς τους φίλους και την οικογένεια 🎅
Και αν σου πω ότι δε χρειάζονται καν ψήσιμο;
Δες πόσο εύκολα γίνονται με θρεπτικά βιολογικά υλικά Βιοκαρπός.
Τελικά τα πιο απλά υλικά, μπορούν να σου προσφέρουν ένα πλήρες γεύμα, νόστιμο και πολύχρωμο!
Τώρα μάλιστα, αν είναι και βιολογικά, ακόμα καλύτερα!
Σημειώνετε;
Τι πιο εύκολο από μια συνταγή για vegan τρουφάκια με καρύδα;
Με τρία θρεπτικά και βιολογικά υλικά για να γλυκαθείτε μετά τη μεσημεριανή σιέστα!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας AMRITA
1 1/2 φλιτζάνι καθαρισμένα κεράσια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/4 φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη ALCE NERO
1/4 κ.γλ. βανίλια BIOSUN
1/4 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε απαλά το γάλα καρύδας, μαζί με 1 φλιτζάνια κεράσια ψιλοκομμένα, την βανίλια και τη ζάχαρη, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη και αφού ψυχθεί, "ξύνουμε" την επιφάνεια για να σπάσουμε τον σχηματισμό πάγου και στη συνέχεια χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ για να αφρατέψει. Επαναλαμβάνουμε για περίπου 6 - 8 φορές ανά 45 λεπτά.
Κατά το τελευταίο χτύπημα, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα υπόλοιπα κεράσια και βάζουμε και πάλι στην κατάψυξη. Σερβίρουμε με φρέσκα κεράσια!
Σελίδα 2 από 5