Μια εύκολη εκδοχή για τυρόπιτα!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2 κούπες αλεύρι σίτου μαλακό τύπου II ALCE NERO
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ BIOSUN
200 γραμμάρια πλήρες γιαούρτι
200 γραμμάρια φέτα
200 ml ηλιέλαιο GUSTI ITALIA
3 αυγά
2 κόκκινες πιπεριές ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 πράσινες πιπεριές ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Αλάτι Ατλαντικού
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε τα αυγά, το ηλιέλαιο και το γιαούρτι σε ένα μπολ και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη φέτα θρυμματισμένη και τις πιπεριές ψιλοκομμένες. 

Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.