ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
4 μέτριες μελιτζάνες ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
3 μέτριες πατάτες ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 κρεμμύδια ξερά ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 σκελίδες σκόρδο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο δυόσμο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Ρίγανη
Θυμάρι 
150 γραμμάρια βρώμη SMAAKT
100 γραμμάρια κριθαρένιο παξιμάδι μουσκεμένο 
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι ALCE NERO
Αλάτι Ατλαντικού
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τις μελιτζάνες και βράζουμε τις πατάτες. Τις πολτοποιούμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τρίβουμε το μουσκεμένο παξιμάδι. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ και πλάθουμε το μείγμα. Μορφοποιούμε με μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά.